Bóna Andrea vagyok végzett kozmetikus, Ayurvédikus szépség és masszázsterapeuta, nem utolsó sorban csecsemő és gyermek ápoló.

Végzős évem megkezdése előtt ismertem meg Hermann Mónikát, és az ő varázslatos világát. Személyisége azonnal elbűvölt, tudása illetve amit képviselt az volt amit én éveken át kerestem. Tudtam megérkeztem és ilyen szakember szeretnék én is lenni! 

Holisztikus szemléletű kozmetikusként megtanultam tőle hogy tudunk szépíteni és gyógyítani a mindennapok során nem csak kívül hanem belül is, teljesen tiszta természetes kincsek felhasználásával.

Megismerve az Ayurvédikus alapokat számtalan lehetőség nyílt meg előttem mind alapanyagok, mind pedig technikák terén. 
Az Ayurvéda szelíd terápia, és teljes életmódrendszer kialakítását teszi lehetővé személyre szabottan, az egészségünk és szépségünk megőrzése érdekében, a problémák megelőzésében pedig kulcsfontosságú. Az egyensúlyra törekvő szemléletének köszönhetően kis odafigyeléssel nagy segítségünkre lehet a napi megpróbáltatások során. 

A mai napig el vagyok varázsolva ettől a világtól és hiszem, amit nyújtani tud, illetve amit mi adni tudunk általa az maga a csoda! 

Amikor a vendégek egy mélyrelaxácios kezelésből felkelve azt érzik újjászülettek, boldogok, kisimultak mentálisan és fizikálisan, az számomra a megerősítése annak hogy jó helyen vagyok és milyen varázslatos amit adhatunk egymásnak!

A természet kincseinek és energiák áramlásának csodálatos összjátéka egy-egy kezelés, amit nem csak kapni de adni is fantasztikus érzés. 
A gyógynövények, virágeszenciák hatása, a színek, illatok, dallamok harmóniája által az ember kiszakad a hétköznapi rohanásból, és egy áramlat élményben lesz része ahol a test és lélek együtt gyógyul. 

Hiszem, hogy harmóniánkban rejlik szépségünk, a boldogságban az egészségünk. Várom vendégeimet sok szeretettel az Ayurvéda Szépség Centerben kényeztető rituálék számtalan formájára, arc és testkezelésekre egyaránt. 

Andi, +36703276958 

Andi