Immunerősítő csomag

8 580 Ft

A csomag tartalma:

Tulsi tea 20db-os
Tulsi kapszula 60db-os
Chawanprash 500grammos

Leírás

?A tulsi tea az ayurvédikus teák királynője, mert a népi gyógyászat szerint jótékony hatással van a ?légzőrendszerre,légzési nehézségek, asztma esetén is.

KIVÁLÓ IMMUNERŐSÍTŐ.?Ugyanakkor a kapszula is máj, a szív és a tüdő működését segíti, gyulladáscsökkentő, enyhíti a megfázás és nátha tüneteit. ?

Hatását tekintve vírus-gomba és baktériumölő. ?A tulsi adaptogén hatású, vagyis segít megbírkozni a szervezetnek a külső hatásokkal a fertőző hatásokkal szemben.? Éppen ezért is már 5000 éve a legkedveltebb és szent növénye az ayurvédának és sokoldalúan használják a hagyományos orvoslásban is.?

.

?A Chawanprash-t évszázadokon keresztül használták Indiában és ezen évek alatt a keverék több mint 47 féle összetevőt tartalmaz. A legfontosabb összetevője az Amla azaz az indiai egres ami egy kíváló C vitamin forrás, antioxidáns. A keverék köztudottan jó az immunrendszer erősítésére.?

Különböző gyógynövényekből, gyümölcsökből és fűszerekből készül, amik képesek harcolni a testben lévő méreganyagok ellen.

Röviden, a Chyawanprash egy ayurvédikus gyógykeverék, melynek nagyon magas a C vitamin tartalma és segít az immunrendszer erősítésében, ezen kívül segíti a testet megvédeni a különböző betegségek, fertőzések, láz és megfázás ellen a mindennapokban.? Fiatalítja az elmét és a testet,és ez a legjobb módszer a stressz leküzdésének érdekében. Minden korosztály és nem számára ajánlott.

Ez a csoda keverék nem csak jó és egészséges, hanem még az íze is fantasztikus!?


Bővebb leírás a blogon!