„Gyömbér és citromhéj randevúja” teakeverék 30db (Tridosha típus)

2 826 Ft

 

Igazoltan organikus teakeverék – 30 db teafilter (Ginger & Lemon Zest)

A „Gyömbér és citromhéj randevúja” (Tridosha) gyógytea keverékünk segít finoman kimosni a méreganyagokat a szervezetből és megtisztítani az energiacsatornákat; javítja az anyagcserét és felfrissülésre serkenti az elmét és a testet.

 

Kategóriák: , ,

Leírás

A „Gyömbér és citromhéj randevúja” gyógytea keverék (Tridosha) egy tökéletes Ayurvédikus tea, amely a jógik igazi kedvencévé vált. Ennek az egyedi organikus teakeveréknek minden egyes összetevőjét gondosan válogatták szerte a világból, hogy ezt az egyedülálló és remek ízt létrehozzák.

Segít finoman kimosni a méreganyagokat a szervezetből és megtisztítani az energiacsatornákat, javítja az anyagcserét és felfrissülésre serkenti az elmét és a testet.

Megfelelő minden ember számára életkortól és testtípustól függetlenül. Érdemes alkalmazni a napi jóga rutin alatt. A „Gyömbér és citromhéj randevúja” gyógyteakeverék (Tridosha) teafilterei légmentesen záródó üvegbe vannak csomagolva az extra frissesség megtartás érdekében.

 

100% igazolt organikus és ajurvédikus gyógynövénytea mesterséges aromáktól mentesen.

Részletek

Név: „Gyömbér és citromhéj randevúja” gyógyteakeverék (Tridosha típusnak) – tanúsított organikus teakeverék – 30 db teafilter

Kapcsolódó információ: 30 db teafilter – légmentesen záródó üvegben az extra frissességért

Mennyiség: 30 db teafilter

Összetevők: gyömbér, citromhéj, citromfű, narancshéj.

Testtípus: Tridosha

Bőrtípus: Nem

További információ: –

  • Kosarad