„Fahéj és gyömbér fűszeressége” teakeverék 30db (Kapha típus)

2 826 Ft

 

Igazoltan organikus teakeverék – 30 db teafilter (Cinnamon & Ginger Spice)

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” (Kapha) gyógytea keverékünk segít finoman, de annál hatékonyabban növelni az energiaszintet, emelni a jókedvet, jóhangulatot és segít eltávolítani a méreganyagokat, illetve a fölöslegesen felgyülemlett vizet a szervezetből.

 

Kategóriák: , ,

Leírás

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” gyógytea keverék(Kapha) egy tökéletes Ajurvédikus tea, amely a jógik igazi kedvencévé vált. Ennek az egyedi organikus teakeveréknek minden egyes összetevőjét gondosan válogatták szerte a világból, hogy ezt az egyedülálló és remek ízt megalkossák.

Segít finoman, de annál hatékonyabban növelni az energiaszintet, emelni a jókedvet, jóhangulatot és segít eltávolítani a méreganyagokat, illetve a fölöslegesen felgyülemlett vizet a szervezetből.

Szintén segít egyensúlyba hozni a Kapha (víz és föld) dósát és megfelelő minden ember számára életkortól és testtípustól függetlenül.

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” gyógyteakeverék (Kapha) teafilterei légmentesen záródó üvegbe vannak csomagolva az extra frissesség megtartás érdekében.

100% igazolt organikus és Ajurvédikus gyógynövénytea mesterséges aromáktól mentesen.

„Bájosan ízletes tea. Fantasztikus ízek boldog egyesülése. Gyengéd és jól-párosított ízek. Egy finom kis almajegy megjelenik az amúgy tökéletesen összhangba hozott ízek mellett.”

Bírák, Kiváló Ízek Díja** (Great Taste Award)

Részletek

Név: „Fahéj és gyömbér fűszeressége” gyógytea keverék (Kapha típusnak) – tanúsított organikus teakeverék – 30 db teafilter

Kapcsolódó információ: 30 db teafilter – légmentesen záródó üvegben az extra frissességért

Mennyiség: 30 db teafilter

Összetevők: zöld tea, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, fekete bors, édeskömény.

Testtípus: Kapha

Bőrtípus: Nem

További információ: –

  • Kosarad