failed to copy /home/ayurved2/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /home/ayurved2/public_html/wp-content/themes/Divi/single-product.php...

Ayurvédikus szépségápolás

Az Ayurvéda a szépség alatt a külső és a belső szépséget érti. Fontosnak tartja a külső fizikai megjelenésen túl a szépség megőrzésére szánt időt. Ezt napi rituáléknak nevezik az Ayurvédában. A külső megjelenés alatt nem csak a jól kiválasztott sminket, egy szépen elkészített frizurát ért, hanem fontosnak tartja az alak, haj, arc és bőr szépségét is. Úgy tartja, hogy a belső szépség mint érzelmi harmónia és mentális jellem, egyensúlyban kell tartani.

A szépségápolás során is figyelembe veszi az egyéni külső és belső adottságokat és a kezelésekhez használt anyagokat ennek megfelelően választja ki.

Egyedülálló kényeztető és mélyrelaxáló kezelés, a test és a lélek harmonizálásáért. Programjaink úgy lettek összeállítva, hogy mindenki megtalálja a számára a legkedvezőbbet. Arckezelési programok, fantasztikus szépségrituálék közül lehet választani.