failed to copy /home/ayurved2/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /home/ayurved2/public_html/wp-content/themes/Divi/single-product.php...

Az Ayurvéda és Szépség Center

Mi hisszük, hogy minden, ami a természetben megtalálható, az a legmegfelelőbb a bőrünk számára.

Elkötelezett hívei vagyunk a holisztikus személyre szabott szépségápolásnak és a csodálatos Ayurvéda tudományának.

Az egyedülálló szépségápolási programjaink, melyek az Ayurvéda ősi tradícióira épülnek és a hozzájuk alkalmazott prémium kategóriás Holistic Essentials kozmetikumok új megközelítésbe helyezik a szépségápolást.

Szépség Centerünk számos kezelést kínál a pihenni, szépülni vágyók számára.

Holistic Essentials termékek az Ayurvéda 5000 éves tradíciója alapján készült teljesen természetes, organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok Londonból.

Akadémiánkon nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló, a mai modern piaci igényeknek megfelelő oktatásra, ahol az érdeklődők számtalan arc és testszépítő rituálét sajátíthatnak el.

Holistic Essentials termékek az Ayurvéda 5000 éves tradíciója alapján készült teljesen természetes, organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok Londonból.

A személyre szabott összetevők gondosan válogatott alapanyagai úgy lettek összeállítva, hogy a legtökéletesebbek legyenek az adott bőr számára.

Magas hatóanyag-tartalmú, kiváló textúrájú készítmények igazi kuriózum és egyben hiánypótló termékek az ayurvédikus szépségápolás terén.

Az Ayurvéda és Szépség Center Az Ayurveda Pura és a Holistic Essentilas termékeit forgalmazó kis és nagykereskedés.
Termékeink kizárólag természetes natur, organikus összetevőket tartalmaznak.

Móni

Hermann Mónika vagyok. Mester kozmetikus, Ayurvéda terapeuta, Professzionális szépségterapeuta.

(további részletekért kattints)

Várunk minden Ayurvéda és a Holisztikus szépségápolás iránt érdeklődő kozmetikust, masszőrt, és várjuk sok szeretettel a hozzánk érkező kedves vendégeket!