failed to copy /home/ayurved2/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /home/ayurved2/public_html/wp-content/themes/Divi/single-product.php...

Ayurvédikus babaápolás 

Egyedisége abban áll, hogy személyreszabott kezelést kínál a babák személyiségének megállapítását követően,melyhez kiválasztja az egyéni alkatnak megfelelő olajat a kezeléshez. Segítséget nyújt a mamának, hogy jobban fel tudja ismerni babája szükségleteit. 
A hangsúly még sem a masszázs, hanem a baba alapos mentális  feltérképezése és annak a megértése illetve a baba-mama  kapcsolatának az elmélyítése, azáltal, hogy a kezelés nem a mamától elkülönülten történik, hanem a mama ölében.
Ez nagy mértékben segíti a bizalom és a biztonságérzet kialakulását. 
A babamasszázs segíti a testre ható erőket egyensúlyba hozni.
Elmaradhatatlan a kezelést lezáró meleg fürdő vétele. A meleg hatására a  pórusok kitágulnak, melynek következtében  az olaj bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy aztán ott fejthesse ki jótékony hatását.

Tanfolyamra jelentkezés a weboldalon történő regisztrációval lehetséges!

A tanfolyam kiscsoportos foglalkozás keretében zajlik.
A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek az Ayurvéda alapelveivel, az Ayurvédikus baba és felnőtt testtípusokkal, baba-mama kapcsolatokkal az Ayurvéda szemszögéből.

 

A tanfolyam ára: 15000Ft (+Áfa)

Időtartama: 2 alkalom (alkalmanként 1,5-2 óra)

Fizetési lehetőségek:
– Helyszínen készpénzben
– Utalás: 10103850-43597700-01005005 Ayurvéda Szépség Center Kft
A megjegyzésbe kérjük tüntessék fel a nevet és, hogy melyik tanfolyam.

A korai befizetésre járó kedvezmény nem vonható össze más kedvezménnyel! Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe!

Jelentkezés

Add meg a lenti adatokat, így tudod biztosítani helyedet a tanfolyamon. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az oktatások létszáma korlátozott.

3 + 3 =