failed to copy /home/ayurved2/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /home/ayurved2/public_html/wp-content/themes/Divi/single-product.php...

Ayurvédikus babamasszázs és babaápolás tanfolyam

Az Ayurvédikus babamasszázs nem egy új keletű dolog, nem egy divatos irányzat, hanem több évtizes tradíció alapján végzett masszázs. Más kultúrák is vettek át mozdulatokat az indiai babamasszázsból, de az egyes irányzatok között nagy különbségek vannak.

Legyen a Te babád is vidám és kiegyensúlyozott az Ayurvédikus Babamasszázs segítségével!

Ayurvédikus babaápolás

Egyedisége abban áll, hogy személyreszabott kezelést kínál a babák személyiségének megállapítását követően,melyhez kiválasztja az egyéni alkatnak megfelelő olajat a kezeléshez. Segítséget nyújt a mamának, hogy jobban fel tudja ismerni babája szükségleteit. 
A hangsúly még sem a masszázs, hanem a baba alapos mentális  feltérképezése és annak a megértése illetve a baba-mama  kapcsolatának az elmélyítése, azáltal, hogy a kezelés nem a mamától elkülönülten történik, hanem a mama ölében.
Ez nagy mértékben segíti a bizalom és a biztonságérzet kialakulását. 
A babamasszázs segíti a testre ható erőket egyensúlyba hozni.
Elmaradhatatlan a kezelést lezáró meleg fürdő vétele. A meleg hatására a  pórusok kitágulnak, melynek következtében  az olaj bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy aztán ott fejthesse ki jótékony hatását.

Ayurvédikus babamasszázs előnyei

Jótékonyan hat a baba vérkeringésére, javul a test oxigénellátása, így a sejtek is több oxigénhez jutnak, ezáltal elősegíti a jobb emésztést és az izmok ellazulását. 
A baba az érintés hatására szellemileg és fizikailag is feljettebb lesz. 
Rendszeres masszázs adása során megelőzhető az emésztési rendellenességek kialakulása ami sok babát érint. Pl. felfúvódás, gázok, székrekedés esetén.

A mama közelebb kerül a babájához, mely segíti a bizalmi kapcsolat kialakulását. 
A meleg olajos masszázs puhává és bársonyossá teszi a baba bőrét, nyugtatja az idegrendszert és kiegyensúlyozza  a vata dosha túltengését (száraz bőr) a szervezetben.

A tanfolyam kiscsoportos foglalkozás keretében zajlik. 
A tanfolyamon résztvevők megismerkedhetnek az Ayurvéda alapelveivel, az Ayurvédikus baba és felnőtt testtípusokkal, baba-mama kapcsolatokkal az Ayurvéda szemszögéből.

A kezelés időtartama: 2 alkalom
(alkalmanként 1,5-2 óra)
Ára: 50 000 Ft