Duális Kozmetikus képzés

Szépség Centerünkben kozmetikus tanulók részére biztosítjuk a  gyakorlati hely lehetőségét!
Ugyanakkor partner iskoláinkkal karöltve az elméleti képzést is biztosítjuk!
Tanműhelyünkben lehetőség van az elméleti és gyakorlati képzés elvégzésére is!
Miért fizetnél hatalmas összegeket, ha INGYEN IS megtanulhatod, sőt még fizetést is kaphatsz érte?

DUÁLIS GYAKORLATI KÉPZŐHELY

Mit is jelent ez! 

 

A 2 éves INGYENES kozmetikus képzés során a tanulókkal MUNKASZERZŐDÉST kötünk, így a tanuló a tanulmányi ideje alatt a szalonban dolgozik, amiért fizetést is kap!
Törvényileg meghatározott összeget, melyet a tanuló minden hónapban megkap! Ami jelen pillanatban a sikeres Ágazati vizsgát követően 81 500Ft/hó

Partner iskoláinkkal együttműködve a Madách Imre Technikummal és egyben vizsga Centrummal az elméleti és gyakorlati képzés magas színvonalára törekszünk, hogy a tanulóink kíváló szakemberként magabiztosan léphessenek a BIZONYÍTVÁNY átvétele után a saját szalonjukba.
További partnerünk a Kiskunlacházi Technikum is!

 

Természetesen más iskolából, szakképző intézményből érkező tanulók, nappali -esti és felnőttképzés keretein belüli képzését is vállaljuk!
Gyakorlati helyüket biztosítjuk a férőhelyek száma szerint!

MIÉRT JÓ NÁLUNK TANULNI?

 • Gyakorlatorientált érdekes előadásokkal, bemutatókkal, naprakész és egyedi képességeket figyelembe véve gazdagítjuk az alap szakmai tudást.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A TANMŰHELYÜNKBEN?

 • Szépség Centerünkben nagy hangsúlyt fektetünk a kozmetikus tanulók gyakorlati felkészítésére a sikeres záró vizsgának a megtételére. Az elméleti tudást is frissítjük, összehangoljuk a gyakorlattal! Azt tanuljuk elsősorban, ami kötelezően a vizsgára kell! És persze még sok mást is! Olvass tovább!
 • Mindemellett rengeteget masszírozunk, mert egy kozmetikus keze és masszázsa aranyat ér
 • Szakmai kiállításokon,szakmai előadásokon veszünk részt, hogy a tanulók naprakészek legyenek a legújabb trendekkel, technológiákkal és hatóanyagokkal, hiszen a kozmetika világa is folyamatosan megújul.
 • A legmodernebb hatóanyagokkal, innovatív technológiákkal, eszközökkel ismerkedhetsz meg szalon körülmények között. Nem csak egymáson gyakorolhatsz, hanem idegen modelleken is kipróbálhatod a már megszerzett tudásod!
 • Minden bőrtípusra megtanulod a kezeléseket, hogy a második év végére magabiztos tudással léphess ki a sikeres bizonyítvány átvétele után a saját álmod megvalósítása felé! Ebben partnerünk a Helia-D Proffessional Budapest, kozmetikusoknak kifejlesztett nagyon magas és legújabb hatóanyagtartalmú kozmetikumai, amelyekben a hagyományokat ötvözik a modern hatóanyagokkal és legmodernebb eszközökkel!
 • Sminkelünk, szakmai versenyekre is felkészítünk, támogatunk a tehetséged kibontakoztatásában!
 • Végül ki kell hangsúlyoznom, hogy igen SZAKMAI BIZONYÍTVÁNYT KAPSZ, tehát kozmetikus végzettséget szerzel!
 • Az sem akadály, ha munka vagy család mellett tanulsz, mert felnőttképzés keretében nappali és esti képzéseink is elérhetőek!
 • Az sem akadály, ha máshol tanulsz és gyakorlati helyet keresel, az ajtó mindenkinek nyitva áll!
 • Akkor is kereshetsz, ha csak vizsgára szeretnél felkészülni, vagy masszírozni szeretnél megtanulni, vagy diagnosztizálni szeretnél!
 • Tanulj egy sikeres népszerű szakmát! Mi támogatunk, hogy ne csak papírod legyen, hanem igen, szakember KOZMETIKUS lehess! Mert jó szakemberre mindig szükség van!
Nézz körül Fb és Insta oldalon is, ahol követheted tanulóink mindennapjait is!
Várunk TÉGED is tanulóink között!
Felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal!
Mónika
0670 701 2227