Metódus

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok és születtek meg a szépségterápiás kezelések. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni. Képes a belső szenvedést felszínre segíteni és feloldani, hogy a gyógyulás és a harmónia kapjon teret általa.

Az ADRIENNE FELLER az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonít az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget. Alapelve a szakmai felkészültség és a természettel való harmónia megteremtése. Kifogástalan minőség, a természet és az illóolajok erejébe vetett hit, 20 éves szakmai tapasztalat, emberközpontúság – ezek az értékek állnak az ADRIENNE FELLER termékek és kezelések mögött.
Élethelyzettől, kortól és nemtől függetlenül csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használhatjuk bőrünk ápolására, szépítésére. Ebben nem lehet kompromisszum.

Az Adrienne Feller metódusról

A szépségterápia más, mint a hagyományos kozmetika. A szépségterápia azon túl, hogy alaposan megvizsgálja a bőr állapotát, megfigyeli azokat az üzeneteket hordozó jeleket, melyek az arcon találhatóak, illetve felméri az általános egészségi és lelki állapotot. Mindezek figyelembe vételével egy olyan komplex kezelési protokoll állítható össze, amely nemcsak a bőrön megfigyelhető tüneteket, hanem annak fizikai és lelki eredőjét is kezeli. A természetes kozmetikumokat felhasználó szépségterápia nem tüneti kezelés, annál sokkal több: segít önmagunk jobb megismerésében, terheink feltárásában és azok feloldásában egyaránt. Ez a kezelési programunk alappillére.
Ez az ADRIENNE FELLER Metódus alapja.

Az Adrienne Feller igent mond

 • természetes alapanyagok használatára,
 • a kiváló szakemberek képzésére,
 • a kiváló minőségű termékekre,
 • a természettel való harmonikus együttlétre,
 • a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére,
 • az emberségre,

És nemet mond

 • a kizsákmányolásra,
 • az állatkísérletekre,
 • a kemikáliák használatára,
 • a tisztességtelen üzletre,
 • a génmódosított, szintetikus alapanyagokra.

Az Adrienne Feller termékekről

Az ADRIENNE FELLER kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. Ezekben a termékekben hazai gyógynövények, növényi extraktumok, prémium minőségű olajok, illóolajok és virágesszenciák találhatóak, és semmi más. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni. Az ADRIENNE FELLER termékek mögött több évtizedes szakmai tapasztalat, a minőség és az ember iránti elköteleződés áll, különleges összetételüknek köszönhetően pedig egyedülálló módon táplálják, regenerálják, fiatalítják a bőrt, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálóan hatnak a lélekre. 
Az ADRIENNE FELLER termékek megalkotásánál nemcsak az volt fontos, hogy a természet kincseit felhasználó natúrkozmetikumokkal a bőr állapota javuljon, hanem a lélek megszólítása is. AZ ADRIENNE FELLER természetes kozmetikumok könnyedén beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azokat. Ezen felül a különböző rezgést és információt hordozó illóolajok, növényi olajok és növényi kivonatok a lelket is harmóniába hozzák, feloldják bennünk a blokkokat, feszültségeket, és így elősegítik az egész fizikai szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd.
Mivel az Ember individuum, ezért az ADRIENNE FELLER termékek és kezelési programok megalkotásánál is arra törekedtek, hogy ne csak az egyén bőrének igényeire, de a lelke rezdülésére is figyelemmel legyenek, és e szerint alakítsák ki mind kozmetikumaikat, mind a kezelések egyes folyamatait. Ez a Kreatív Kozmetika lényege.