Móni

Hermann Mónika vagyok. Mester kozmetikus, Ayurvéda terapeuta, Professzionális szépségterapeuta.

Már hallottam róla, de mélyebben a főiskolás éveim alatt  ismertem meg , ahol a szakdolgozatom írása közben teljesen beleszerettem az Ayurvéda tudományába.

Tudtam, hogy holisztikus szemléletű kozmetikusként ez az amit mindig is kerestem, megtaláltam azt az apró hiányzó láncszemet, amivel a kezeléseim kerek egészek lesznek.

Magyarországon mindent megtanultam amit lehetett, de azt tapasztaltam, hogy a kezelésekhez használt anyagok nincsenek olyan minőségben, vagy egyáltalán nincsenek. Megtanultam milyen gyógynövény főzeteket készíthetek, csak éppen nem készíthetem, mert ehhez már vegyész végzettség szükséges, csupán csak hidegen sajtolt növényi olajokkal dolgozni nem akartam, mert tudtam, hogy ennél sokkal összetettebb a kezelés. Úgy éreztem, hogy ennek a fantasztikus életmódrendszernek és szépségápolásnak is lennie kell egy olyan termékpalettának, ami a tradiciót, ősi hagyományokat ötvözi a mai modernkori igényekkel.

Évekig kerestem, de sosem találtam csak szétszórva egy-egy terméket ami jó lehetett volna.

Amikor nem is gondoltam rá, akkor az orrom hegyére koppintott a lehetőség, mert egy videóban láttam meg a Holistic Essentials  termékeket. Rögtön felvettem a kapcsolatot a céggel és amit ezután kaptam az sokkal több volt mint amire gondoltam.

Elutaztam Angliába ahol nem csak kíváló ayurvédikus szépségápolási termékekkel, hanem egy fantasztikus indiai doktornő tanításaival tértem haza.

Számos kényeztető kezelést is hoztam magammal, hogy vendégeimet testi, lelki, szellemi szinten a legjobb kezelésekkel és a az érintetlen természet kincseivel szépíthessem. Folyamatosan képzem magam, hogy vendégeim számára mindig a legjobbat nyújthassam!

Számomra ez nem munka, hanem hivatás, minden egyes kezelésem személyre szabott, ahol a vendég van a fókuszban.

Ezért hoztam létrte az Ayurvéda Szépség Centert, hogy minél több ember megtapasztalhassa az ayurvéda csodálatos szépítő és gyógyító erejét. Célom volt egy olyan hely létrehozása, ahol a hétköznapi kihívásoktól kiszakadva teljesen feltöltődve lehessen vissaztérni megújulva, megszépülve és energiával telve.

Imádom a virágokat, kedvencem a frangipáni rózsa és a levendula, de persze még nagyon hosszan sorolhatnám. Minden kezelésem során élő virággal fogadom vendégeim, mert a virágok energiái, színei, illatai még több erővel töltik meg a teret. A virág megszólítja a lelket, megnyitja a szív kapuit, teret adva a szépítő energiáknak, hogy a kezelés végére csordultig feltöltse a testet, lelket és a tudatot.

Hiszem, hogy a természet közelsége, a virágok, növények, a fák a legnagyobb testi, lelki gyógyítóink! 

Holisztikus, ayurvédikus kezelésekben az a fantasztikus, hogy hétről -hétre, hónapról-hónapra képes megújítani az ember testét, bőrét , lelkét. Egy időutazás, mely során nem csak abban a pillanatban néhány hétig nyújtja eredményét, hanem minden egyes nap érezzük pozitív hatását, mert egyszerűen tökéletes!

Az ayurvéda Szépség Centerben a számtalan kényeztető kezelés mellett, lehetőséget biztosítunk minden kozmetikus, masszőr, természetgyógyász, wellnes szakember, terapeuta számára, hogy fantasztikus kényeztető terápiákat sajátíthassanak el, hogy minél több vendég élvezhesse a holisztikus kezelések gyógyító, szépítő erejét!

Kolleganőimmel Nagyon Sok Szeretettel Várunk minden hozzánk érkező kedves vendéget és a holisztikus, ayurvédikus terápiák iránt érdeklődőket!