„Fahéj és gyömbér fűszeressége” teakeverék 20db (Kapha típus)

1 720 Ft

 

Igazoltan organikus teakeverék – 20 db teafilter (Cinnamon & Ginger Spice)

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” (Kapha) gyógytea keverékünk igazoltan organikus, minőségi alapanyagokból készül az Egyesült Királyságban. Dőlj hátra (tegezés, vagy magázás?) és élvezd ezt a csodálatos zöld teából és a hozzáadott mennyei fűszerekből álló gyógytea válogatást szerte a világból. Élvezd és élj jól!

 A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” (Kapha) gyógytea keverékünk most elérhető gyönyörű környezetbarát papírdobozban, 20 egyesével csomagolt filterrel.

 

Kategóriák: , ,

Leírás

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” (Kapha) gyógytea keverékünk most elérhető gyönyörű környezetbarát papírdobozban, 20 egyesével csomagolt filterrel.

A „Fahéj és gyömbér fűszeressége” (Kapha) gyógytea keverékünk igazoltan organikus, minőségi alapanyagokból készül az Egyesült Királyságban. Dőlj hátra és élvezd ezt a csodálatos zöld teából és a hozzáadott mennyei fűszerekből álló gyógytea válogatást szerte a világból. Élvezd és élj jól!

100% igazoltan organikus és ajurvédikus gyógynövénytea mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentesen.

Részletek

Név: „„Fahéj és gyömbér fűszeressége”teakeverék (Kapha típusnak) – igazoltan organikus teakeverék – 20 db teafilter

Kapcsolódó információ: 20 db teafilter

Mennyiség: 20 db teafilter

Összetevők: zöld tea, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, fekete bors, édeskömény.

Testtípus: Kapha

Bőrtípus: Minden bőrtípusra ajánlott

További információ: –

  • Kosarad