Természetes illatgyertya – ÚJ!!

7 300 Ft

 

Új illatos természetes gyertya, tridosha típus.

Illatos és felemelő gyertya drága rózsa és bazsarózsa keverékével,környezetbarát és  természetes viaszból készítve.

Kategóriák: ,

Leírás

Az Ayurveda Pura All Natural Serenity gyertya egy illatos és felemelő keverék az értékes rózsa és bazsarózsa keverékéből, amely környezetbarát természetes viaszokból készül.

A Dr. Deepa Apté megalkotta a nyugalom érzetét, kiegyensúlyozva az öt Dosha elemet (éter, levegő, tűz, víz, föld), ezáltal mindenki számára megfelelő illatot. Tridosha. Ez a gyönyörű és fényűző gyertya kiválóan alkalmas egy csendes estére, vagy meditáció közben.

Ez a kézzel öntött gyertya tökéletes ajándékot nyújt az év bármelyik szakaszában. 40 órás égési idővel és megfelelő gondossággal ez a gyertya hónapokig képes üzemelni anélkül, hogy elveszítené értékes illatát. A 100% -ban természetes viasz szója, repce, kókuszdió és méhviasz keveréke, kézzel készült.

Kézzel készített és hű az Ayurveda 5000 éves hagyományához, az egészség, a jólét és a szépség indiai holisztikus tudományához.

Részletek

Név: Természetes nyugalom gyertya – tridoshic

Kapcsolódó információ: Illatos és felemelő gyertya drága rózsa és bazsarózsa keverékével, környezetbarát természetes viaszból készítve.

Mennyiség: 220 gramm

Összetevők: A rózsa és bazsarózsa illóolajainak luxus keveréke 100% -ban természetes viaszban a szója, a repce, a kókuszdió és a méhviasz keverékével.

Testtípus: Tridoshic

Bőrtípus: Minden típusnak

  • Kosarad