failed to copy /home/ayurved2/public_html/wp-content/plugins/divicommerce//single-product.php to /home/ayurved2/public_html/wp-content/themes/Divi/single-product.php...

Ezen a héten csak a férjem kapott masszázst. Az Udwartana azaz a gyógynövény poros masszázsban volt része. Ez a masszázs az olajos masszázst kiegészítő kezelés. Szintén az egész testet érintő masszázs, aminek az első lépéseként egy fantasztikus fejmasszázzsal kezdtünk, majd következett a poros rész. Ezt a masszázst kétféleképpen is lehet alkalmazni.

Az egyik, hogy csak szárazon maga a por kerül a bőrre, ez Kapha típus esetén ideális. Maga a por egy nagyon finom szemcséjű, melynek az alapja a szantálpor és benne harmonizáló, méregtelenítő gyógynövények. A másik lehetőség, hogy a port az olajos testre helyezzük fel. Mind két megoldás fantasztikus élmény. 

Mi most az olajosat választottuk, de a követketző már száraz poros lesz. 

Különlegessége, hogy méregteleníti a testet és a lelket. Az eredmény ragyogó, puha, bársonyos bőr.

A masszázs során a doktornő Dr. Apte javaslata alapján a lábmasszázsra is nagyobb hangsúlyt fektettünk, mert a lábmasszázs segíti a cukorbetegeknek az érzéketlen területeket harmonizálni.

Elárulom, hogy férjem csiklandós, ezért ez a masszőröknek nem is annyira könnyű feladat, de határozott mozdulataink, megoldották ezt a kérdést és a kezelés végére, úgy érezte, hogy a lábai mintha teljesen elengedték volna a terheket, feszültséget. A hatékonyság növelése érdekében egy kis réz edénykét úgynevezett Kansa bowl edényt is használtunk, mert egyrészt a réz maga energetizálja a testet, másrészt pedig ezzel még egy pluszt adtunk a kezelés hatékonyságának növelésére. 

Maga a masszázs eredményeként, a bőre bársonyosan puha, finom baba bőr lett.

Maga a méregtelenítő kezelés a férfiak esetében kiemelt jelentőségű lehet a fej, hiszen sokan a stressz és egyébb felhalmozott méreganyag az idegrendszerünkre is hat, ezért a fejmasszázs is kimelt fontosságú. A fejmasszázs maga a csoda, teljesen ellazítja  a testet, kitisztítja az elmét és kisimítj a ráncokat.  A masszázshoz szintén speciális olajat használtunk, ilyen a Brahmi és az Amla, vagyis egy virág és gyümölcs keverékét szezámolajban. 

A kezelés végeztével kis pihenést és relaxálást követően vett egy meleg zuhanyt és a haj illetve a hajas fejbőr ápolásához a Holistic Essentials sampont használta, melyben olyan összetevők találhatók, melyek revitalizáló  hatásúak, vagyis mélyen táplálják a hajat és a fejbőrt. Az egzotikus gyógynövények, mint a Brahmi és a Neem és az elbűvölő illóolajok, mint a Mandarin, Frangipáni és Levendula egyedülálló keveréke kifejezetten Ayurvédikus alapelvek szerint lett megalkotva, hogy egészséges, erős, kiegyensúlyozott és természetesen élettel teli hajat varázsoljon használójának.

Étkezés tekintetében a héten sokkal több zöldséget fogyasztottunk , és rábírtam venni, hogy megkóstoljon egy szmutit is:) 

Jövőhéten már én is kapok finom masszázst és igyekszem sok fotót készíteni. Amire még emlékeztetni kell magamat, de jelentem, hogy fejlődő képes vagyok.

Szép vasárnapot!