?Ebben az időszakban szoktuk ajánlani és szerintem az otthon eltöltött ünnepi evések után még inkább aktuális a méregtelenítő, UDWARTANA masszázs.?(Májusban már heti 2 alkalommal nyitva leszünk, időpontokért a bátrak jelentkezését várjuk!)? 

?Ez a masszázs sokunk kedvence, mert a finomra őrölt gyógynövényes por hatására a bőrünk egycsapásra bababőrré változik. 

De ez csak úgymond a vele járója az egész kezelésnek.? 

?Már több posztomban osztottam meg jótékony hatását ennek a masszázsnak, most egy kis időutazást teszünk a történelemben. Imádom tanulmányozni, hogy egy-egy időszakban milyen módon ápolták, szépítették magukat az emberek.? 

?Indiában az udwartana masszázst ceremóniaként alkalmazzák a házasság előtt. A férfi és a nő is a saját házukban készülődnek és részesülnek ebben a fantasztikus masszázsban. Ez a masszázs nem csak relaxálásban segít, hanem egészséges csillogást is ad a bőrnek. 
Ami még a különlegessége, hogy a a felesleges kemikáliáktól is segít megszabadulni a bőrnek, illetve a felesleges olajokat is eltávolítja a bőrfelszínről. Kihagyhatatlan a fűrdők előtt és az abhyanga masszázs előtt. Remek választás a cellulit eltávolításához! ?

?A régi öregek a földet használták, nem csak azért, hogy megtisztítsák a testüket, hanem azért is, hogy a testük fizikálisan is ápolt legyen, erősítve az immunrendszert. Később már gyógynövényeket is adtak hozzá. A föld mindig is fontos szerepet játszott az emberek életében, éppen ezért ezzel súroltak és takarítottak is.?

?A szépségterápia részeként is alkalmazható Soundarya.
Hagyományos eljárás a szövetek táplálásának és a tisztítás fokozására. Ezáltal fokozva a bőr tónusát, rugalmasságát és az arc feszültségeinek oldását. Eltávolítja a méreganyagokat,csökkenti a ráncok megjelenését, újjáéleszti a szöveteket.?

?A Holistic Essentials ragyogó bőr hámlasztó por elérhető 50g-os kiserelésben a webshopon. Tartalmaz triphalát, szantálfaport, brahmi-t, rózsát. A por alkalmazható magában is a megtisztított bőrre, vagy rózsavízzel kikeverve paszta állagúra, vagy a dosha olajjal kikeverve.?

?Hamarosan elérhető lesz kis videóm az alkalmazásáról,hatásáról és érdekes házi recepteket is megosztok.
Üzenetben kérd a videót!